• Zaměstnanci

Zaměstnanci

Aktuálně

3. listopadu 2023

Od 1. listopadu 2023 vstupují v platnost nová pravidla jednotného propagačního vizuálního stylu Univerzity Karlovy

Nový Jednotný propagační vizuál Univerzity Karlovy (JPVS UK) byl oficiálně představen v rámci zahajovacího ceremoniálu Slavnostního zahájení akademického roku 2023/24 na začátku října v Kampusu Hybernská a v novém stylu již je také připravena modulární expozice pro vzdělávací veletrhy (v těchto dnech aktuálně na veletrhu Gaudeamus v Brně). Speciální dík pak patří těm fakultám a součástem, které již v novém akademickém roce začaly základní prvky propagačního vizuálního stylu směrem k uchazečům využívat.


Jak pravděpodobně víte, tak příslušný předpis byl projednán na posledním zasedání Akademického senátu UK, a dovoluji si tedy tímto zmínit, že počínaje 1. listopadem 2023 vstupuje v platnost Opatření rektora č. 45/2023 Pravidla jednotného propagačního vizuálního stylu Univerzity Karlovy, které definuje a stanoví užití nového propagačního vizuálu s tím, že fakulty a další součásti univerzity budou povinny zajistit, aby nejpozději od 1. 6. 2024 byl každý nově připravovaný tištěný, elektronický propagační materiál či jiný prvek prezentace dle čl. 1 odst. 3 identifikovatelný s UK prostřednictvím JPVS UK.


Pro maximální usnadnění práce s novým propagačním vizuálním stylem jsou také na webu OVV RUK na adrese https://pr.cuni.cz/brand k dispozici souhrnné informace a podklady (vč. zcela pro UK nového portfolia – tzv. brandcloudu), které plánujeme dále rozšiřovat. V případě jakýchkoli nejasností či dotazů z této oblasti je také možné se obrátit na Oddělení marketingu OVV RUK prostřednictvím e-mailu . V řešení je také v rámci restrukturalizace OVV RUK v dohledné době ustanovení „univerzitního brandmanažera“, který bude na jednotný vizuální styl dohlížet.




Sdílet na:  

Archiv aktualit





Poslední změna: 15. únor 2024 10:52 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Kontakty

3. lékařská fakulta

Univerzita Karlova

Ruská 87, 100 00 Praha 10


tel.: +420 267 102 111

IČO: 00216208, DIČ: CZ00216208


Další kontakty a bankovní spojení



Jak k nám


Váš názor